Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Ορεστιάδας και μέχρι την Τρίτη – εκτός απροόπτου θα παραδοθεί η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια οι εργασίες θα συνεχιστούν στην κάθοδο.
Ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Αρχοντής Αρχοντίδης μπορεί να νοιώθει ικανοποιημένος καθώς επιτέλους ένα μεγάλο έργο προχωράει, δεν κρύβει όμως τον προβληματισμό του για την κατάσταση των δρόμων λόγω των έργων του δικτύου φυσικού αερίου. Ο δήμος δεν έχει καμία δικαιοδοσία στις αποκαταστάσεις των έργων για το αέριο, όμως τα παράπονα από τους οδηγούς γίνονται. . . στον δήμαρχο.
Έχει δηλαδή να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος τις λακκούβες που προέρχονται από έργα του δήμου και τον καιρό, τα ακούει και για τις λακκούβες των άλλων.
Στο μεταξύ, σε ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας τόνισε ότι τα έργα θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει ίσως και πιο γρήγορα αν τα συνεργεία εργάζονταν και το μεσημέρι, όμως υπάρχουν παράπονα και καταγγελίες για όχληση.
«Είναι και της μόδας οι καταγγελίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αρχοντίδης, θέλοντας προφανώς να υπενθυμίσει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος παραδέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας ότι έκανε επώνυμη παρατήρηση για την όχληση που υπήρχε στο φεστιβάλ καντίνας που πραγματοποιήθηκε στον δρόμο του σιδηροδρομικού σταθμού Ορεστιάδας πριν από λίγες μέρες.

Στο μεταξύ, το Σάββατο μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής, εκατοντάδες νέοι, φοιτητές και κάτοικοι της Ορεστιάδας, διασκέδασαν με την ψυχή τους στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε η χορευτική ομάδα φοιτητών Ορεστιάδας στο χώρο του πανεπιστημίου. Και η διασκέδαση θα συνεχίζονταν όπως μαθαίνουμε μέχρι να . . . ανατείλει ο ήλιος, καθώς δεν υπήρξε κάποια καταγγελία για όχληση λόγω θορύβου, αλλά λόγω προβλήματος υγείας που παρουσιάστηκε ξαφνικά σε νεαρό αποφασίστηκε η διασκέδαση να λάβει τέλος.