Με ανάρτησή του στη σελίδα του συνδυασμού του, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης διαψεύδει δημοσίευμα του thraki Νεα.

Το δημοσίευμά μας, αφορούσε στο «τέλος» του Γιώργου Κουκουράβα από το δήμο Αλεξανδρούπολης.

Για το θέμα χαρακτηριστικά γράψαμε:
Εκτός δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης θα βρεθεί τον επόμενο χρόνο ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας. Ο Γιώργος Κουκουράβας, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Βαγγέλη Λαμπάκη, έχει αποφασίσει στις προσεχείς εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, να μεταπηδήσει από τον δήμο στην περιφέρεια.
Στις επόμενες εκλογές, ο Γιώργος Κουκουράβας θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου. Όσο για την παράταξη που επιλέγει, είναι αυτή του νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι σχέσεις Κουκουράβα – Λαμπάκη είναι εξαιρετικές. Ο κ. Κουκουράβας όμως αποφάσισε να μην ασχοληθεί στο άμεσο μέλλον με τον δήμο.

Ο κ. Λαμπάκης αναφέρει:
Τα γεγονότα στην πολιτική δημιουργούνται από τους πολιτικούς και όχι από τις φήμες.
Διαψεύδω τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης του Γιώργου Κουκουράβα στην Περιφέρεια.
Ο επικεφαλής
Βαγγέλης Λαμπάκης

Αν και δεν ενημερωθήκαμε για τη διάψευση από τον κ. Λαμπάκη, ο οποίος θα μπορούσε αυτός ή κάποιος συνεργάτης του να επικοινωνήσει μαζί μας, μας προωθήθηκε η διάψευση και τη δημοσιεύουμε.
Όπως αναφέρει ο κ. Λαμπάκης, τα γεγονότα στην πολιτική δημιουργούνται από τους πολιτικούς και όχι από τις φήμες.

Είναι γνωστό ότι στο thraki Νεα, δεν λειτουργούμε ούτε με φήμες, ούτε με φαντασιώσεις. Προφανώς το έχει διαπιστώσει και ο κ. Λαμπάκης και στα τόσα χρόνια που ήταν δήμαρχος. Ο καιρός πλησιάζει και παρά τις καταιγίδες που πέφτουν το τελευταίο διάστημα, το καλοκαίρι θα έρθει και για την περιφέρεια και για τον δήμο.