Τον Έβρο επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης και Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου αναφέρει:
Σκοπός της περιοδείας ήταν η επαφή με τους πολίτες και τους φορείς και η προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για τα ζητήματα ασφάλειας και ανάπτυξης. Τα δύο στελέχη δήλωσαν ότι:
«Υλοποιούμε την απόφαση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να βρεθούμε με τους πολίτες του Έβρου και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και συνομιλώντας για την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής και της οικονομικής θωράκισης αυτών των περιοχών».

Μαζί τους ήταν κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΕΒΡΟΥ & Υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού.
Συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, έπειτα επισκέφτηκαν τη Γέφυρα των Κήπων του Έβρου, το Τελωνείο Κήπων και τον Αστυνομικό Σταθμό του Τελωνείου.
Ακολούθησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης, στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου και το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Αλεξανδρούπολης.
Συζητήθηκαν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, η ανεργία, οι συλλογικές συμβάσεις αλλά και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των λιμενεργατών.
Το μεσημέρι του Σαββάτου κατέληξαν στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου είχαν εποικοδομητικό διάλογο με εκπροσώπους από το Επιμελητήριο Έβρου, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Έβρου ΟΕΒΕΣΕ, τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου & τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.
Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θεωρεί πως απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει ανάπτυξη, είναι να υπάρχει προοπτική στους ανθρώπους της εργασίας και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Την Κυριακή 04/06/2023, οι Ευάγγελος Αποστολάκης & Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκαν την Σαμοθράκη συνοδευόμενοι από μέλη και φίλους του κόμματος και υποψηφίους βουλευτές.
Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιόδευσε στην τοπική αγορά της Καμαριώτισσας και συζήτησε με κατοίκους, επισκέπτες και καταστηματάρχες του Νησιού.
Στον διάλογο κυριάρχησαν τα θέματα των υποδομών της Υγείας, της Παιδείας και οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες του Νησιού.