Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του thraki Νεα, ότι 2 από τους 50 που ανακοίνωσε ως υποψήφιους συμβούλους, ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος, δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Το thraki Νεα, αποκάλυψε ότι δύο άτομα δεν θα βρεθούν σε καμία από τις λίστες του κ. Παπαδόπουλου και του συνδυασμού «Ορεστιάδα Νέα Ξανά» και μάλιστα ο ένας δήλωσε με έντονο τόνο ότι στήριζε και στηρίζει τον νυν δήμαρχο.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για απειλές και εκβιασμούς και μάλιστα κατηγορεί και τα άτομα τα οποία είχε εμφανίσει ως υποψηφίους και δεν θα είναι υποψήφιοι μαζί του.

Στην ανακοίνωση της παράταξης Παπαδόπουλου, δεν γίνεται καμία αναφορά στον αριθμό των ατόμων τα οποία δεν θα είναι υποψήφιοι και κανείς δεν γνωρίζει πόσα ονόματα ισχύουν από τα 50 που ανακοίνωσε.

Παράλληλα υπάρχουν σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, γιατί οι ψηφοφόροι πρέπει να γνωρίζουν όχι μόνο ποιοι απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που απειλούν και εκβιάζουν. 

Πρέπει να γνωρίζουν ποιοι αλλάζουν το νόημα της πολιτικής, ποιοι στις πλάτες του λαού προχωρούν σε τέτοιες πράξεις, οι οποίες προφανώς είναι και έκνομες. 

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, ως υποψήφιος δήμαρχος οφείλει να δώσει πλήρη στοιχεία, δεν μπορεί μία τέτοια καταγγελία να περάσει έτσι. 

Επιπλέον, αν ισχύουν τα όσα αναφέρει, πρέπει οι άνθρωποι που ύστερα από αυτές τις πρακτικές έκαναν πίσω – σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος – να προστατευθούν κι όχι να δέχονται επιθέσεις από την παράταξη που δημοσιοποίησε τα ονόματά τους, χωρίς οι ίδιοι να είναι υποψήφιοι όπως τόνισαν.

 

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ορεστιάδα Νέα Ξανά»

Ποτέ στην Παράταξή μας δεν είχαμε υπολογίσει αυτό το μέγεθος του μένους και της αναστάτωσης που θα ήταν δυνατόν να προκαλέσει η ίδρυσή της στους «αντιπάλους» μας.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στελέχη της παράταξής μας θα απειληθούν ακόμα και για την επαγγελματική τους ύπαρξη (!) εάν δεν αποχωρήσουν από τον Συνδυασμό μας.
Αυτό όμως δεν είναι η κοινωνία της Ορεστιάδας και των οικισμών της! Στους εκβιασμούς και στις ανόητες απειλές δεν είχε ποτέ ανοχή αυτός ο τόπος. Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να δημιουργήσουν σχέδια και προοπτικές;
Παράλληλα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό που εξαιτίας της ανακοίνωσης των πρώτων 50 Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας, καταλάβαμε έγκαιρα ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν καμία αναστολή στο … «σήμερα να λένε και αύριο να ξελένε». Είναι ακριβώς αυτό που απεχθανόμαστε στην Παράταξή μας. Αυτό που απαξίωσε την πολιτική και τους πολιτικούς στα μάτια των περισσοτέρων. Στην «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ» θα βρείτε ανθρώπους που ξέρουν να τηρούν τις δεσμεύσεις τους.
Οι δικοί μας ψηφοφόροι θα είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που μας ψήφισαν!
Θα το επιβεβαιώνουν καθημερινά μέχρι το τέλος της θητείας μας. Αυτή θα είναι η βασική μας έννοια που δεν εκβιάζεται, δεν εξαγοράζεται και ποτέ δεν θα είναι «σήμερα έτσι και αύριο ΑΛΛΙΩΣ».
Ελάτε να δώσουμε στην Ορεστιάδα μας τη Δημοτική Αρχή που επιτέλους της αξίζει!