Θέμα ημερών, αν όχι ωρών είναι η ανεξαρτητοποίηση του πρώην αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης Χρήστου Ζιώγα, από την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”. Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, ο κ. Ζιώγας έχει πάρει την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί. Άλλωστε το ρήγμα στις σχέσεις του με την παράταξη έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό και δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επανένωσης ούτε επανόδου.
Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν και νέες εξελίξεις όσον αφορά σε δύο ακόμη συμβούλους της παράταξης Λαμπάκη, οι οποίοι μαθαίνουμε έχουν βάλει πλώρη για την περιφέρεια. Η παράταξη Πόλη και Πολίτες με ανακοίνωσή της . . . στο facebook έχει διαψεύσει το thraki Νεα σχετικά με την αποχώρηση του Γιώργου Κουκουράβα. Η διάψευση παραμένει και μέχρι να επιβεβαιωθούμε, κρατάμε τη διάψευση.
Ωστόσο, οι αλλαγές στις παρατάξεις του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν φαίνεται να σταματούν στην παράταξη Λαμπάκη. Οι πληροφορίες που έρχονται στο thraki Νεα, λένε ότι δεν θα είναι υποψήφια νυν δημοτική σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου. Αυτά κι άλλα ενδιαφέροντα, θα τα δούμε σύντομα μπροστά μας.