Νέος συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για όχημα που κινούνταν αντίθετα στην Εγνατία. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έφτασε στην αστυνομία, όχημα εισήλθε στην Εγνατία από τον κόμβο της Μάκρης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Κομοτηνή.

Άμεσα η κίνηση στην Εγνατία στο ρεύμα που κινούνταν το αυτοκίνητο σταμάτησε με τα οχήματα να ακινητοποιούνται στους σταθμούς διοδίων. Μάλιστα αναγνώστης μας ανέφερε ότι διακόπηκε και η κυκλοφορία στα διόδια του Αρδανίου με κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη. Ο αναγνώστης μας, μας καταγγέλλει ότι τα αυτοκίνητα έμπαιναν κανονικά στην Εγνατία από τον κόμβο του Αρδανίου και αναγκάζονταν στα διόδια να κάνουν αναστροφή, προκειμένου να μπουν στο αντίθετο ρεύμα και να πάρουν την έξοδο προς Φέρες (φωτογραφία).
Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε κανένα όχημα να κινείται ανάποδα στην Εγνατία.
Η πρώτη υπόθεση που γίνεται, αν πράγματι υπήρχε όχημα που κινούνταν ανάποδα, είναι ότι ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι, έκανε επί τόπου αναστροφή και κινήθηκε κανονικά στο ρεύμα που κινούνταν ανάποδα, οπότε πιθανώς αφού από παράνομος κατέληξε νόμιμος δεν εντοπίστηκε.

Διαβάστε: Σοκαριστικές στιγμές στην Εγνατία – Σώθηκαν ανυποψίαστοι οδηγοί και επιβάτες