Ο Πάρις κατεβαίνει ο Ρωμύλος χαίρεται. . .
Την απόφαση να διεκδικήσει ξανά τον δήμο Διδυμοτείχου, έλαβε ο Πάρις Πατσουρίδης. Ο κ. Πατσουρίδης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές απορρίφθηκε στην κάλπη από τον λαό του Διδυμοτείχου, που τον κατέταξε στην τρίτη θέση, κάτι που προφανώς δεν θα ήταν ευχάριστο για έναν εν ενεργεία δήμαρχο, όλα δείχνουν ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει ξανά συνδυασμό.
Τις τελευταίες μέρες ο κ. Πατσουρίδης έχει εντείνει τις επαφές του και αυξήσει την παρουσία του σε κοινωνικά δρώμενα (πανηγύρια και άλλα).
Αξίζει να αναφερθεί ότι του είχε γίνει πρόταση από τον έτερο διεκδικητή του δήμου Χρήστο Τοκαμάνη να αποσυρθούν και οι δύο και να δημιουργηθεί ένας νέος συνδυασμός από νέα πρόσωπα, όμως ο κ. Πατσουρίδης αποφάσισε να μην συνταχθεί.
Το πόσους υποψήφιους θα έχει ο Πατσουρίδης στο συνδυασμό του, προφανώς θα το μάθουμε στο τέλος Αυγούστου, όταν θα κατατεθούν οι συνδυασμοί, το ποσοστό όμως που θα λάβει, θα το μάθουμε στον πρώτο γύρο των εκλογών, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει δεύτερος, αν έχουμε εκλογή νέου δημάρχου από την πρώτη Κυριακή. . .

Τώρα, η κάθοδος Πατσουρίδη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, χαροποιεί τον απερχόμενο δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Ο κ. Χατζηγιάννογλου ο οποίος δεν έλυσε το πρόβλημα με τις διακοπές υδροδότησης στο δήμο, ελπίζει ότι αν τελικά υπάρξουν τρεις συνδυασμοί, δεν θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή κάποιος. Παράλληλα ελπίζει ότι ο συνδυασμός του θα περάσει στον 2ο γύρο κι εκεί θα είναι όλα ανοιχτά. Τα δεδομένα όμως ίσως και να είναι διαφορετικά πλέον στο δήμο, καθώς τον κ. Τοκαμάνη, στηρίζουν ανοιχτά οι πρώην διεκδικητές του δήμου,  Βάγια Καραφεΐζη και  Κώστας Δημητρίου.
Όπως όμως λέει κι ο λαός, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτό έχει διπλή ανάγνωση. Απ’ την μια ότι ο ξενοδόχος αποφασίζει ή απ’ την άλλη, ότι πραγματικά δεν χρειάζονται τον ξενοδόχο.

Το thraki Νεα, προσπάθησε να αποσπάσει μία δήλωση από τον Πατσουρίδη Πάρι, αλλά η προσπάθεια παρέμεινε αναπάντητη κλήση.