Νέα σφοδρή επίθεση για το κλειστό ΚΤΕΟ στον περιφερειάρχη ΑΜΘ – Έκλεισε με την υπογραφή Μέτιου τονίζει

Την περιοχή της Ορεστιάδας θα επισκεφτεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσης Κλάδης την Παρασκευή. Ο κ. Κλάδης εξαπολύει νέα επίθεση στη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ και προσωπικά στον περιφερειάρχη Μέτιο για το κλειστό ΚΤΕΟ της Καβύλης, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες φορτηγών να αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Αλεξανδρούπολη για να κάνουν τον υποχρεωτικό έλεγχο στα φορτηγά τους. Το ΚΤΕΟ έχει κλείσει και λύση για τους επαγγελματίες του βορείου τμήματος του Έβρου δεν έχει βρεθεί. Και για όσους αναρωτιούνται ποιες είναι οι αποστάσεις, η απόσταση Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης είναι 158 χιλόμετρα!!!

 

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την περιοδεία Κλάδη.
• Στις 9.30 το πρωί θα επισκεφθεί το ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, που έχει την ευθύνη άρδευσης και αποστράγγισης των αγροτοτεμαχίων του Βορείου Έβρου και θα συναντηθεί με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους.
• Στις 11 θα συναντηθεί με τα συνταξιοδοτικά σωματεία της περιοχής μας και θα συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.
• Θα επισκεφθεί ακόμα το ΚΤΕΟ Ορεστιάδας στην Καβύλη που έκλεισε με την υπογραφή του κ Μέτιου «προσωρινά» πριν από δύο χρόνια.
• Στις 12.00’ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο συνεργατικό καφενείο ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ».