«Πανηγυρίζει» ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της περιφέρειας Αθανάσιος Τσώνης για το τουριστικό ρεύμα σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη.

Χθες μόλις το thraki Νεα, αποκάλυψε εικόνες σκότους από το Σουφλί, που είναι στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη των χωριών, αλλά και την εικόνα με τις μισές ταμπέλες στην είσοδο της πόλης του Μεταξιού (δείτε ΕΔΩ).

Ο σύμβουλος τουρισμού της περιφέρειας ΑΜΘ και εκλεγμένος με την παράταξη του απερχόμενου περιφερειάρχη Θανάσης Τσώνης έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ για το τουριστικό ρεύμα στη Σαμοθράκη και στην Αλεξανδρούπολη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι sold out η περιοχή».

Οι δηλώσεις του συμβούλου είναι φυσικά αισιόδοξες, αλλά αφορούν μόνο στην Αλεξανδρούπολη και στη Σαμοθράκη, βάσει του ρεπορτάζ.
Το thraki Νεα, βρέθηκε σε πάρκινγκ της Εγνατίας οδού και κατέγραψε τροχόσπιτα να έχουν σταθμεύσει νύχτα, με τους επιβάτες να συνεχίζουν προφανώς το ταξίδι εξόδου τους από τη χώρα.
Το τροχόσπιτα βρίσκονται σταθμευμένα στο τελευταίο πάρκινγκ πριν από το τελωνείο Κήπων, με τους επιβάτες προφανώς να κάνουν την τελευταία τους στάση εντός Ελλάδας.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε και τα στοιχεία από τις υπόλοιπες περιοχές του Έβρου.
Αν είναι για παράδειγμα sold out και σε ποια σεζόν τα ξενοδοχεία της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου.
Τουριστική ανάπτυξη μόνο για την Αλεξανδρούπολη;

Υ.Γ. Τι κερδίζει ο Έβρος, η Ελλάδα, η Εγνατία οδός, από την «ακινησία» των τροχόσπιτων στα πάρκινγκ της;
Σίγουρα πάντως δεν κερδίζει σε φόρους για τα καύσιμα, γιατί βενζινάδικα στην Εγνατία, πάνω στην Εγνατία στη Θράκη δεν είδαμε.
Είδατε εσείς;