Λαμπάκης: Το πρώτο γλέντι για πυρόπληκτους παγκοσμίως

Μετά τις αποκαλύψεις του thraki Νεα, ότι η απόφαση για το γλέντι με κλαρίνα με την Γωγώ Τσαμπά κόστους 12.500 € επιπλέον Φ.Π.Α., ήταν ομόφωνη από τους παρόντες στη συνεδρίαση ΚΙ ΟΧΙ και από τα 9 μέλη του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ, η ΤΙΕΔΑ έβαλε ανακοίνωση και μιλάει για την παράταξη Λαμπάκη.

Η δημοτική επιχείρηση αποφάσισε να διοργανώσει γλέντι με σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων.
Για το γλέντι έχουν καταγραφεί αντιδράσεις και από πολίτες και από παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η ΤΙΕΔΑ προσπαθεί να απαντήσει στην παράταξη του πρώην δημάρχου, χωρίς καν να κάνει αναφορά σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, στην οποία λανθασμένα αναφέρει ότι η απόφαση για το γλέντι της Τσαμπά ήταν ομόφωνη απ’ όλο το ΔΣ.
Στην σημερινή της ανακοίνωση η ΤΙΕΔΑ πάλι μιλάει για ομοφωνία του ΔΣ, αλλά το γράφει ως εξής: μαζί με το 9μελές διοικητικό συμβούλιο (7 παρόντες & δύο απόντες), είχε ήδη αποφασίσει ΟΜΟΦΩΝΑ.

Να το ξαναγράψουμε για να γίνει κατανοητό.
Από τη σύνεδρίαση απουσίαζε ένας πολίτης μέλος του ΔΣ και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρυπίδης, ο οποίος μετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών και με δηλώσεις του τονίζει ότι δεν θα ψήφιζε για την Τσαμπά!

Πώς έχει αντιδράσει η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη «Πόλη και Πολίτες»
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ !!
Λογικά θα το δείτε και σε διεθνή δίκτυα.
«Το πρώτο γλέντι για πυρόπληκτους παγκοσμίως.»
ΥΓ. φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες. Φίλες και φίλοι των συμπολιτών και των συμπολιτισσών. Πείτε μας τι να κάνουμε ..
Να πάμε;

Τι αναφέρει η ΤΙΕΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Τ.Ι.Ε.Δ.Α α.ε
Χωρίς έκπληξη, αλλά με λύπη, πληροφορηθήκαμε για την αντίδραση εκ μέρους της παράταξης του κ. Λαμπάκη, περί των πρωτοβουλιών της επιχείρησης για στήριξη τόσο των ανθρώπων και των περιοχών που επλήγησαν, όσο και των τουριστικών
επιχειρήσεων και επιχειρήσεων εστίασης του Δήμου μας. Δε μας προκαλεί καμία έκπληξη η διαρκής και καθολική άρνηση που εντάσσεται στα πλαίσια της στείρας αντιπολίτευσης εκ μέρους του. Τον έχουμε συνηθίσει. Μας προκαλεί όμως λύπη, η
εμμονή του στην τοξικότητα και τη μιζέρια. Η προσήλωσή του σε μια συμπεριφορά που προτιμά να κρατά τους ανθρώπους, βυθισμένους στη μεμψιμοιρία και υπνωτισμένους, ώστε να αδυνατούν να διακρίνουν το φως και την ελπίδα μετά από την καταστροφή.
Αντίθετα με όσους συνεχίζουν να κάνουν μικρο-πολιτική πάνω στον καημό των ανθρώπων και την καταστροφή της φύσης, έχουμε απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ρόλο που αναλάβαμε, όσο και απέναντι στους ανθρώπους που επλήγησαν και τους
τοπικούς επιχειρηματίες – εργοδότες, που βιώνουν ήδη για δύο εβδομάδες, μια απρόσμενη κατάσταση με πτώση της τουριστικής κίνησης έως και 90%.
Πενθούμε για τη φύση και τις περιουσίες που χάθηκαν. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να σφίξουμε τα δόντια και να δείξουμε πρώτοι εμείς, πως είμαστε έτοιμοι να ανακάμψουμε ως κοινωνία και φυσικά, ως τοπική οικονομία. Γιατί εμείς, επενδύουμε στη θετική ενέργεια και την ελπίδα και αφήνουμε το φόβο και το θυμό για τον κ. Λαμπάκη, όπου ήδη διαθέτει χιλιάδες μετοχές.
Η ΤΙΕΔΑ αποτελεί το 2023, ένα νοικοκυρεμένο και λειτουργικό οργανισμό, ακριβώς που αποτελεί διαπίστωση για όλους όσους μας επισκέπτονται. Και αυτό ενοχλεί την αντιπολίτευση, ακόμα περισσότερο όταν βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τιςδημοτικές εκλογές.
Τέλος και προς ενημέρωση των δημοτών, η διοίκησή της ΤΙΕΔΑ, μαζί με το 9μελές διοικητικό συμβούλιο (7 παρόντες & δύο απόντες), είχε ήδη αποφασίσει ΟΜΟΦΩΝΑ, την παραχώρηση ΟΛΩΝ των κερδών της προσεχούς συναυλίας, σε
πυρόπληκτους του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στηρίζουμε έμπρακτα, τόσο την τοπική οικονομία, όσο και τους πυρόπληκτους συνδημότες μας, ενώ αφήνουμε την μικροπολιτική σε αυτούς που τη γνωρίζουν καλά.