Επιχείρημα ικανότητας- αμεσότητας το ότι μπορεί να πιει κάποιος καφέ μαζί του, φαίνεται ότι θεωρεί ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου, το γεγονός ότι μπορεί να δει κάποιος στον δρόμο τον υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη και να πει καφέ μαζί του.
Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Νίκος Κοζάρης. Ο κ. Κοζάρης μιλώντας στον Status 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, είπε ότι μπορεί να περπατήσεις στον δρόμο,  να δεις τον Τοψίδη και να πιεις κι έναν καφέ. Έχετε δει ποτέ τον Χρήστο Μέτιο να περπατάει στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης; Αναρωτηθηκε ο υποψήφιος. Ο κ. Κοζάρης μιλησε για την αμεσοτητα στην επικοινωνία που εχει ο κ. Τοψίδης, όπως για παράδειγμα στις τηλεφωνικες επικοινωνίες, που τον καλείς και τον βρίσκεις και θα δώσει λύσεις.
Είναι κι αυτά από τα επιχειρήματα των εκλογών, που μπορεί να ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι καφετέριες της λεωφόρου Δημοκρατίας, αλλά και τα νέα σημεία που τείνουν να γίνουν στέκια στην Αλεξανδρούπολη είναι γεμάτα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Πολλές φορές δυσκολεύεσαι να βρεις σκαμπό, καθώς εκατοντάδες θαμώνες ταυτόχρονα έχουν πιάσει από ένα.
Καφέδες πίνει ο κόσμος, καφέδες πίνουν και οι πολιτικοί, καφέδες πίνουν και οι υποψήφιοι.
Γίνεται του καφέ που λέμε. Του φρέντο όμως.