Μεγαλύτερη η συμμετοχή των πολιτών στην τελετή αγιασμού του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού «Ορεστιάδα στη Πρώτη Γραμμή» από την αντίστοιχη του 2019, κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένα τα μέλη της παράταξης του δημάρχου.

Η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία στο συνδυασμό. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο δήμαρχος πραγματοποίησε έναν σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού.
«Επιτρέψτε μου σήμερα, να σας εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ, για τη μεγάλη, αυτή τη συγκινητική παρουσία σας που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχω βάλει τέσσερις φορές για δήμαρχος, πρώτη φορά συναντάω σε εγκαίνια τόσο κόσμο», τόνισε ο Βασίλης Μαυρίδης.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, στην ομιλία του αναφέρθηκε κυρίως στην επόμενη μέρα του δήμου Ορεστιάδας και έκανε μία αναφορά η οποία σχολιάστηκε, λέγοντας ότι αποτελεί επιλογή τρόπου ζωής η Ορεστιάδα να είναι στην Πρώτη Γραμμή.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι κάνει κατάθεση ψυχής, απαντώντας και στο ερώτημα γιατί είναι υποψήφιος για τρίτη θητεία.
«Έχω μία σαφέστατη και ξεκάθαρη απάντηση. Για δύο δημοτικές θητείες με τιμήσατε κι έχω αυτή την τεράστια τιμή να έχω υπηρετήσει και να υπηρετώ τους συνδημότες μου Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν σταμάτησα εγώ και οι συνεργάτες μου να αγωνιζόμαστε γι’ αυτόν τον δήμο, να μην έχουμε χάσει τίποτα από τη ζωντάνια και το πάθος να προσφέρουμε σ’ αυτόν τον τόπο. Κάποιος θα ρωτήσει γιατί να σε ξαναεμπιστευτούμε; Θα μπορούσα να επικαλεστώ την εμπειρία μας, αλλά σε μια τέτοια προσπάθεια δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να δώσει την απάντηση. Σήμερα μπροστά σας, θέλω να δηλώσω με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν χάσαμε καθόλου το πάθος για τον αγώνα, για διεκδίκηση, για πρόοδο, για δημιουργία, για προκοπή αυτού του τόπου», ανέφερε.

Δήμαρχος δεν είναι για τα κουστούμια, αλλά για τον πολίτη

Ο Βασίλης Μαυρίδης, έκανε αναφορά και στο πως πρέπει να είναι ο δήμαρχος. «Κάποιοι ονειρεύονται τη θέση του δημάρχου, για να ξυπνάνε το πρωί και να σκέφτονται πιο κουστούμι να βάλουν και πως να μπορέσουν να τονώσουν και να τονίσουν το δικό τους χαρακτηριστικό» είπε χαρακτηριστικά. Δήμαρχος είναι αυτός που θα βάλει τις γαλότσες για να πάει στις πλημμύρες, στα χιόνια, κοντά σε κάθε ανήμπορο συνδημότη, που ο ίδιος και οι συνεργάτες του, επικοινωνούν απευθείας με τους δημότες, τόνισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Σεβασμός στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών
Ο κ. Μαυρίδης έδωσε και το στίγμα που ακολουθεί η παράταξή του στον προεκλογικό αγώνα, μιλώντας για σεβασμό στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, κάτι που θα διασφαλίσει όσες συκοφαντίες και ψέματα αν υπάρχουν.
Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, εξέφρασε πικρία και παράπονο για κέντρα αποφάσεων.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή».