Με προβλήματα τα οποία θα φανεί τις επόμενες μέρες αν και κατά πόσον θα ξεπεραστούν, φαίνεται ότι μπήκε ο Νοέμβριος στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Έβρου.
Οι πληροφορίες του thraki Νεα, αναφέρουν, ότι ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Αρχοντάκης έχει θέσει στη διάθεση της νομαρχιακής αλλά και του κόμματος της παραίτησή του, για λόγους που έχουν να κάνουν με εσωκομματικά σε τοπικό επίπεδο θέματα.
Το θέμα της παραίτησης – μέσω επιστολής – του γραμματέα, συζητείται και στη Χαριλάου Τρικούπη, σε μία περίοδο που διαφαίνεται δημοσκοπικά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει ποσοστά από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι συζητήσεις στο ΠΑΣΟΚ έχουν να κάνουν και με τα αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές, αλλά και με πρόσωπα που ενώ είναι ΠΑΣΟΚ, δεν στήριξαν τους υποψηφίους του κόμματος.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να συνεδριάσει αρχικά η νομαρχιακή του κόμματος στον Έβρο, όπου θα συζητηθεί και το θέμα της παραίτησης του Γιάννη Αρχοντάκη, αλλά και η λειτουργία της νομαρχιακής γενικότερα.