Νέες συλλήψεις απατεώνων οι οποίοι αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να ξεφύγουν.
Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις Βούλγαρων απατεώνων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας για να εισπράξουν χρήματα, αφού πρώτα εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες. Απατεώνες τηλεφωνούν σε πολίτες και τους λένε ότι συγγενικό τους πρόσωπο έχει ατύχημα κι ότι απαιτούνται χρήματα ή για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή για να να μην μπει φυλακή. Παρά το γεγονός ότι οι πολίτες ενημερώνονται συνεχώς, κυρίως ηλικιωμένοι, πιστεύουν τους απατεώνες και χάνουν μικρές περιουσίες. Στην τελευταία περίπτωση στην Αλεξανδρούπολη ηλικιωμένος άφησε χρήματα σε προκαθορισμένο σημείο, τα οποία πήγαν να παραλάβουν δύο άτομα. Άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι τους είχαν υπό παρακολούθηση έκαναν έφοδο για να τους συλλάβουν. Οι δύο απατεώνες αντιστάθηκαν σθεναρά, όμως δεν απέφυγαν τη σύλληψη.

Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά η συνδικαλιστική ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης για την άμεση σύλληψη πέντε (5) ατόμων βουλγαρικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά ηλικιωμένων ατόμων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό κατάφεραν να εξιχνιάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκληματικές πράξεις στην πόλη μας.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε, συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια να πασχίζουμε για τη διαφύλαξη της Δημόσιας ασφάλειας.
Εφιστούμε τη προσοχή στους συμπολίτες μας για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης και προτρέπουμε στην άμεση επικοινωνία τους με τις αστυνομικές αρχές σε ανάλογη περίπτωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος