Όλα είναι πιθανά για τους ακρίτες, οι οποίοι αν διατηρήσουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα, μπορούν να βάλουν την Ορεστιάδα ξανά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μόνο νίκη απέναντι στον Πήγασο Πολύχνης θέλει ο Άθλος Ορεστιάδας. Ο Άθλος υποδέχεται στο Νίκος Σαμαράς τον Πήγασο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague. Αν καταφέρει και νικήσει, θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη διατήρηση της 5ης θέσης (τώρα ισοβαθμεί με την Κηφισιά).
Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00 με τον Ρουμάνο τεχνικό του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόϊ να δηλώνει:

«Για εμάς ο αγώνας με τον Πήγασο είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, μαζί με το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με την Κηφισιά. Προερχόμαστε από δύο δυνατά, καλά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παίζουμε στην έδρα μας και πάμε μόνο για νίκη ή το λιγότερο για τους 2 βαθμούς. Ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι μας στην Κηφισιά με την οποία κατά τη γνώμη μου θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την 5η-6η θέση. Ωστόσο, το βόλεϊ βέβαια είναι πάντα βόλεϊ! Εμείς πάμε αύριο να παίξουμε στην έδρα μας με φουλ αυτοπεποίθηση, να δώσουμε τον καλύτερο μας για τη νίκη και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε μεγάλη ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων μας!»