Την πρώτη καθιερωμένη συνάντηση για το 2024 πραγματοποίησαν τα μέλη των εταιρειών EBPOSOFTEE-POLYMEDICALOE-ECOMEDICALEE. Η πρώτη συνάντηση αφορά όπως πάντα στην κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος, εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται σε οικογενειακό κλίμα, καθώς πάνω απ’ όλα εργαζόμενοι και διοίκηση αποτελούν μία οικογένεια.

Την Βασιλόποπιτα ευλόγησε ο πάτερ Ιωαννης από τον Μαΐστρο. Με αφορμή την εκδήλωση σε η εταιρεία σημειώνει:

Με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και ειδικότερα το προσωπικό μας. Όλους αυτούς δηλαδή που ενστερνιζόμενοι το όραμά μας αγωνίζονται στο πλευρό μας καθημερινά με Συνέπεια και Αξιοπιστία σε όποια πρόκληση και αν κληθούν να αντιμετωπίσουν. Αυτή η καθημερινή προσπάθεια όλων σας, είναι που μας εξασφαλίζει το προβάδισμα, Αποδεδειγμένα, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή τη χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας ώστε να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι για εμάς «η υγεία σας είναι σοβαρή υπόθεση».
Βασίλειος & Ιωάννης Καραγκιοζίδης
Βασίλειος & Στέφανος Ξιωτίδης


Τα προϊόντα της Polymedical θα τα βρείτε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 386 στην Αλεξανδρούπολη. Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 25510 81914 (εξυπηρέτηση σε όλη τη Θράκη).