Στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, το όνομα Κάρολος Κωνσταντινίδης είναι κάτι παραπάνω από γνωστός. Ο Κάρολος Κωνσταντινίδης, πέρα από το «βασιλικό» όνομα, έχει και το προνόμιο της «βασιλικής» συμπεριφοράς. Ευγενής, συνεσταλμένος και αισιόδοξος. Οι ακροατές του Status 94.2 έχουν πλέον καταγράψει κι ακόμη μία πτυχή του. Ο κ. Κωνσταντινίδης, κάθε Τρίτη πρωί, προσθέτει στην υπενθύμιση στιγμών και περιόδων ιστορίας της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου. Με τις εξαιρετικές του παρεμβάσεις, στιγμές της ιστορίας ζωντανεύουν. Πρόσωπα που άφησαν εποχή, περίοδοι που ξεχώρισαν, αναφορές οι οποίες πολλές φορές αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά.
Από την περίοδο της επανάστασης μέχρι και την εποχή των διεκδικήσεων για την ίδρυση της ιατρικής, μεταφέρονται στους ακροατές με έναν ξεχωριστό τρόπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Είναι σίγουρο, ότι πολλοί περιμένουν τα πρωινά της Τρίτης για να ακούσουν τις μελετημένες παρεμβάσεις του Κάρολου Κωνσταντινίδη, οι οποίες συχνά είναι τόσο ενδιαφέρουσες που παρασέρνουν ακόμη και τον Σταύρο Αποστολίδη, με αποτέλεσμα να καθυστερεί για λίγα λεπτά και το διαφημιστικό διάλειμμα των 09:00.