UEFA EURO 2012 αγώνες με Πολωνία & Τσεχία
Πολωνία 9 ήμερη εκδρομή
Αναχώρηση 06 Ιουνίου
1η ημέρα 06/06/2012 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:

 

Καρακατσάνης tours   Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69, λίγα μέτρα από

 την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο Δημοτικό Μέγαρο

και απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:                   

                                                      25520 – 23124, 25520 – 29526 & 7 

(Ωράριο καταστημάτων) Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό:              

                                                      25520 – 24003 Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πόλη μας για τα σύνορα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε αργά το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 07/06/2012 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΡΑΝΤΟΜ:

Στη ξενάγηση μας στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό το Αγίου Στεφάνου και στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτίρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από την Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γίνονταν οι στέψεις των βασιλέων. Στο λόφο του Γκέλερτ, απ’ όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Αναχωρούμε για το Ράντομ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 08/06/2012 ΡΑΝΤΟΜ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΡΑΝΤΟΜ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Βαρσοβία. Στη ξενάγηση μας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της ιστορικής πόλης που την περιβάλλουν οι παλιές οχυρώσεις, την κεντρική πλατεία της Αγοράς, το Βασιλικό Ανάκτορο, πολύ καλό δείγμα μπαρόκ αρχιτεκτονικής, που τώρα λειτουργεί σαν Μουσείο και έδρα της Βουλής Seim, το παλάτι και την πλατεία του Κάστρου Plac Zamkowy, από τα λίγα σημεία που σώθηκαν από τη ναζιστική λαίλαπα, το μνημειώδες Παλάτι του Πολιτισμού και Επιστήμης, δώρο του Στάλιν στη Βαρσοβία και, το Μεγάλο Θέατρο Βιέλκι, που στεγάζει την όπερα και το μπαλέτο, το μπαρόκ παλάτι Κρασίνσκι, που θεωρείται από τα ομορφότερα κτίρια της πόλης, τους Βασιλικούς Κήπους, και το Εβραϊκό Γκέτο, το σπίτι της Μαρίας Κοζλόφκα Κιουρί, που τιμήθηκε με Νόμπελ, το άγαλμα του Φρεντερίκ Σοπέν που στολίζει τους κήπους του ανακτόρου Λαζιένσκι. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο γνωστό Μπλικλ καφέ ή στο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο Emil Wedel. Μπορείτε ακόμα να περπατήσετε κατά μήκος της δυτικής όχθης του ποταμού Βιστούλα, στη περιοχή της Βασιλικής Οδού. Αναχώρηση για το Narodowy Stadion, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Πολωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ράντομ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 09/06/2012 ΡΑΝΤΟΜ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΟΣΤΡΑΒΑ:

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Κρακοβία. Ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης: το εντυπωσιακό Βασιλικό Κάστρο στο λόφο Βάβελ, τον Καθεδρικό Ναό με τους Βασιλικούς τάφους και την Καμπάνα, το πανεπιστήμιο Γιαγκελόνιαν, την μεγάλη μεσαιωνική πλατεία με την εκκλησία Μαριάτσκι αφιερωμένη στην Παναγία. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει το αναγεννησιακού ρυθμού κτίριο Σουκιένιτσε, όπου παλαιότερα διακινούνταν το εμπόριο των υφασμάτων και τώρα στεγάζει το μεγαλύτερο κατάστημα με σουβενίρ και μια έκθεση ζωγραφικής Πολωνών ζωγράφων. Συνεχίσουμε για Οστράβα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα 10/06/2012 ΟΣΤΡΑΒΑ-ΠΡΑΓΑ:

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Πράγα. Ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη των 100πύργων, που θα μας εντυπωσιάσει! Θα δούμε το κάστρο Χράτσανι, παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας, τον καθεδρικό ναό – γοτθικού ρυθμού – του Αγίου Βίτου, τον πύργο των Αλχημιστών, το Εθνικό Θέατρο, τα ανάκτορα Κίνσκι και Τσερνίν, το μοναστήρι Λορέττο που στεγάζει τον φημισμένο ήλιο της Πράγας με τα 6.222 διαμάντια και την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, με τα δεκάδες γλυπτά, που κτίστηκε τον 14ο αιώνα. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, με το περίφημο αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, τον πύργο της Πυρίτιδας, το μουσείο φυσικής ιστορίας και την πλατεία Βαάτσλαβ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα 11/06/2012 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ-ΠΡΑΓΑ:

Στη σημερινή μας εκδρομή θα επισκεφτούμε την πασίγνωστη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, κτισμένη κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα. Το Κάρλοβυ Βάρυ καθιερώθηκε σαν θέρετρο της Ευρωπαϊκής αριστοκρατίας του 18ου και 19ου αιώνα από τον βασιλεία Κάρολο τον 4ο. Σήμερα είναι από τα γνωστότερα κέντρα υγείας και ανανέωσης στην Κεντρική Ευρώπη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Πράγα. Για το βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα, με τα πανέμορφα σπίτια και τους γραφικούς δρόμους. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε (προαιρετικά) μια μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα 12/06/2012 ΠΡΑΓΑ-ΒΡΟΤΣΛΑΒ-ΧΡΑΝΤΕΚ ΚΡΑΛΟΒΕ:

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Βρότσλαβ, τη πόλη που θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας της Εθνικής μας. Άφιξη, χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ στο κέντρο της πόλης Βρότσλαβ. Το απόγευμα στο γήπεδο Miejski, θα απολαύσουμε την Εθνική μας στον αγώνα με τη Τσεχία. Αναχωρούμε για Χράντεκ Κράλοβε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα 13/06/2012 ΧΡΑΝΤΕΚ ΚΡΑΛΟΒΕ -ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ:

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Βελιγράδι.. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε αργά το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα 14/06/2012 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Στη περιήγηση μας στη ‘Λευκή Πόλη’, όπως αποκαλούν το Βελιγράδι, θα δούμε το φρούριο Καλεμεγκντάν, με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της αναγέννησης. Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα και το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο – ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Αναχώρηση με προορισμό τα ελληνικά σύνορα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

699 € (κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:229 € για τις 08 Διανυκτερεύσεις.

Περιλαμβάνει

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.
Οκτώ διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* αστέρων.
08 Πρωινά σε μπουφέ & 06 Δείπνα εντός ξενοδοχείων.
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις.
Αρχηγός–Συνοδός του γραφείου μας.
Επίσημοι τοπικοί ξεναγοί για τις ξεναγήσεις σε Βουδαπέστη–Βαρσοβία–Κρακοβία & Πράγα
Ασφάλιση αστικής & Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης
Δεν περιλαμβάνονται:

Τα εισιτήρια των αγώνων, τα οποία είναι εξασφαλισμένα
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία, η κρουαζιέρα στο Μολδάβα, γεύματα & ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετική παροχή
Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν Εξόφλησης!!!!!