Στη Σαμοθράκη βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο ίδιος γράφοντας στον τοίχο του facebook τόνισε ότι γίνεται όλο και περισσότερο Σαμοθρακίτης.
Το μήνυμα του Κυριάκου Γεροντόπουλου:

Μόλις ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση που είχα ποτέ στη Σαμοθράκη στη διάρκεια όλων των ετών που πολιτεύομαι στον Έβρο. Περισσότερα από 100 άτομα, άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή σε κέντρο της Καμαριώτισσας.
Οι ερωτήσεις που μου υπέβαλλαν οι συμμετέχοντες αφορούσαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και τοπικά θέματα.
Η κεντρική πολιτική σκηνή των τελευταίων ημερών, τα οφέλη από τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε. και η ανησυχία για την έξοδο μας απο το ευρώ αποτέλεσαν την βασική θεματολογία.
Επίσης ακούστηκαν προβληματισμοί και απόψεις για την ανάπτυξη του νησιού, ενώ έγιναν και συγκεκριμένες προτάσεις για πρωτοβουλίες ανάπτυξης του.
Πριν την συγκέντρωση προηγήθηκε περιοδεία σε όλο το νησί για να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Σαμοθράκης για την νίκη στο νησί για πρώτη φορά στη Ν.Δ., αλλά και την μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο μου.
Η βεβαιότητα αλλά και η ανάγκη για το καλό της χώρας, για νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 17 Ιουνίου, είναι το μήνυμα που εισέσπραξα σήμερα από την επικοινωνία μου με το νησί μας.
Όπως και στην προηγούμενη επίσκεψη μου αρέσει να λέω: «κάθε φορά που έρχομαι… στο νησί, νοιώθω ότι γίνομαι όλο και περισσότερο Σαμοθρακίτης».