Η Κρυσταλλεμπορική και ο Στέφανος Ματουσίδης βρίσκονται δίπλα μας για ακόμα ένα χειμώνα.

Στην Κρυσταλλεμπορική στην Ορεστιάδα θα βρείτε το μοναδικό σύστημα οικονομίας για την αυτόνομη και απαλλαγμένη από το πετρέλαιο λειτουργία του αγαπημένου μας καλοριφέρ.

Σύστημα Αυτονομίας Θέρμανσης AutoHeat

AutoHeat σύστημα αυτονομίας θέρμανσης για αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ σε σπίτια και γραφεία με κεντρική θέρμανση, με την προσαρμογή ηλεκτρικής αντίστασης με θερμοστάτη σε κάθε σώμα καλοριφέρ.
Χωρίς λοιπόν να αλλάξουμε σώματα, χωρίς να τα αποσυνδέσουμε από το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουλέψουν και με το παλιό σύστημα όποτε το κρίνουμε απαραίτητο, προσαρμόζουμε την αντίσταση με το δικό της θερμοστάτη. Ζεσταίνουμε λοιπόν τοπικά το νερό του σώματος μόνο, χωρίς να σπαταλούμε ενέργεια για σωληνώσεις και άλλες παράπλευρες απώλειες, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύστημα θέρμανσης. Φυσικά αφού το προϊόν έχει θερμοστάτη μόλις ο χώρος φτάσει τη θερμοκρασία που ορίσαμε η αντίσταση σταματάει να δουλεύει. Έχοντας λοιπόν απόλυτη αυτονομία σε κάθε χώρο, ξοδεύοντας μόνο όση ενέργεια χρειάζεται, για να ζεστάνουμε το νερό μόνο του συγκεκριμένου σώματος καλοριφέρ, κάνουμε τη μέγιστη οικονομία.

Σε μοναδική τιμή πάντα από την Κρυσταλλεμπορική.

Ματουσίδης Στέφανος.

Κωνσταντινουπόλεως 217 Ορεστιάδα.

Τηλέφωνο: 25520 29462