Το Επιμελητήριο Έβρου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τη διοργάνωση της «2ης Έκθεσης Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η Έκθεση, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για την επιχειρηματική κοινότητα της Θράκης, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης». Σε αυτόν το χώρο, θα συγκεντρωθεί όλη η γνώση και η τεχνολογία του κλάδου της θέρμανσης, ψύξης, μόνωσης και ηλιακής ενέργειας και θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την εξασφάλιση της υψηλότερης δυνατής απόδοσης. Σε μία περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος πλήττεται από τις νέες οικονομικές συνθήκες, οι διοργανωτές επιδιώκουν να διευκολύνουν τους επιχειρηματίες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που προστάζει η διεθνής αγορά, εφαρμόζοντας νέες δημιουργικές και ανταγωνιστικές ιδέες.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γεώργιο Μπασέκη στα τηλέφωνα 2651037114 και 6944107862, καθώς και με το Επιμελητήριο Ξάνθης στο τηλέφωνο 2541022533.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης