Σταυράκογλου
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ TWEET. Νέο στη θέση του.

Απάντηση στο τι προκάλεσε το αιχμηρό tweet της ΝΟΔΕ Έβρου για το εργατικό κέντρο έδωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σταύρος Σταυράκογλου.
Η ΝΟΔΕ έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Κάτι ακούστηκε για κομματικά ρουσφέτια ροζ χρώματος από το Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.Κάποιοι όψιμοι γυμνοσάλιαγκες του έκαστου καθεστώτος». Σύμφωνα με τον κ. Σταυράκογλου, αφορμή ήταν η διαδικασία για την πρόσληψη ατόμου.
Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ορεστιάδας Πέτρος Χασανίδης, απάντησε με σκληρά λόγια στη ΝΟΔΕ, ενώ απάντηση απάντηση υπάρχει και από την πλευρά του κ. Σταυράκογλου.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να ανέβουν κι άλλο οι τόνοι.
Μάλιστα το επίμαχο tweet που έλεγε για γυμνιοσάλιαγκες κατέβηκε και στη θέση του ανέβηκαν άλλα δύο.
Το κατεβασμένο έλεγε: ««Κάτι ακούστηκε για κομματικά ρουσφέτια ροζ χρώματος από το Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.Κάποιοι όψιμοι γυμνοσάλιαγκες του έκαστου καθεστώτος».

Τα δύο νέα tweet αναφέρουν:
«Τι συμβαίνει;Έχει να κάνει με κομματικές απαιτήσεις ροζ αποχρώσεως; Πολύ το αγαπήσατε το ροζ,θα σας παρεξηγήσουμε.Ενώ πουλάτε και το γαλάζιο».

«Πως είναι το όνομα της κοπέλας που προσλάβατε στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας;Θα μπορούσατε να δημοσιοποιήσετε ποια ήταν η διαδικασία;»

Μιλώντας στο thraki Νεα, ο Σταύρος Σταυράκογλου δήλωσε:

«Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει στο συμβούλιο του εργατικού κέντρου Ορεστιάδας. Σέβομαι απόλυτα και υποστηρίζουμε το θεσμό των εργατικών κέντρων και ειδικότερα του εργατικού κέντρου Ορεστιάδας, το οποίο είναι ένας φορέας που έχει δείξει μαχητικότητα στον τομέα της διεκδίκησης, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι μας κινούμαστε στη σφαίρα της δημόσιας κριτικής όταν κατέχουμε θεσμικές ιδιότητες. Δεν έχει να κάνει με πρόσωπα σε καμία περίπτωση, έχει να κάνει με κάποιες λογικές τις οποίες δηλώσαμε μέσα από τα social media ότι θα αναζητηθούνε οι διαδικασίες και τίποτα παραπάνω».

– (Ερώτηση)Τι προκάλεσε το tweet της ΝΟΔΕ Έβρου;
«Πληροφορήθηκε η εκτελεστική επιτροπή της ΝΟΔΕ κάποιες διαδικασίες, οι οποίες έγιναν στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας για την πρόσληψη κάποιους προσώπου και είπαμε ότι θα αναζητήσουμε τις διαδικασίες για να δούμε αν ήτανε όλα νόμιμα και αν ήταν νόμιμα, αν υπάρχει και η ηθική διάσταση της νομιμότητας.
Αναφορικά τώρα με το σχόλιο περί καθρέφτη και καθεστώτος και οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι τα επιστρέφω και η ιστορία του καθενός καταδεικνύει και την ποιότητα του καθενός».

ΝΟΔΕ γυμνοσάλιαγκες
tweet ΝΟΔΕ

Διαβάστε: Χασανίδης: «Όταν μιλούν για γυμνιοσάλιαγκες ας κάτσουν μπροστά στον καθρέφτη»