2Από την πρώτη στιγμή το thraki Νεα είχε καλέσει τον δήμο Αλεξανδρούπολης ή την περιφέρεια να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊόυ που προέκυψαν μετά τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη.
Είχαμε γράψει χαρακτηριστικά στις 3 Αυγούστου:

Επειδή σε αντίστοιχες περιπτώσεις η παραφιλολογία πολλές φορές προηγείται των πραγματικών περιστατικών, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές, με πρωτοβουλία της περιφέρειας ΑΜΘ ή του δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς στο συγκεκριμένο δήμο καταγράφηκε το περιστατικό

Σήμερα 6 Αυγούστου, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επέλεξε να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό maximum και στο Δημήτρη Κολιό για να δώσει κάποιες σημαντικότατες πληροφορίες. Μπορεί να μην είναι επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο η οποία διανεμήθηκε στα ΜΜΕ, όμως έστω και έτσι, υπάρχει ενημέρωση.
Θεωρούμε πάντως, ότι ο δήμος έπρεπε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση και με τη δημοσίευσή της να γίνουν ευρέως γνωστά τα πραγματικά περιστατικά.
Ο δήμαρχος επέλεξε να μιλήσει σε συγκεκριμένο ΜΜΕ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, στον οποίο τρέφουμε εκτίμηση, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να περιορίζει την αξία της είδησης και το ήθος του κ. Κολιού. Ένα δελτίο Τύπου από τον δήμο, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνονταν περισσότερο γνωστό, λόγω της αναμετάδοσής του απ’ όλα τα ΜΜΕ της περιοχής.

Διαβάστε τη δημοσίευσή μας, όπου καλούσαμε σε επίσημη ενημέρωση.
Αλεξανδρούπολη: Ελπιδοφόρο ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν πήγε στο γλέντι;