Σχεδόν έτοιμο είναι το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Μπορεί από το κόμμα του Βελόπουλου να λένε ότι όλα είναι ανοιχτά κι ότι δεν έχει κλείσει κανένας υποψήφιος, όμως οι πρώτες αποφάσεις έχουν παρθεί.
Στο κόμμα μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχαν περίπου 35 προτάσεις και αυτοπροτάσεις με καμία πόρτα να μην έχει κλείσει, όμως τα περιθώρια στενεύουν και οι υποψήφιοι βουλευτές κινούνται ήδη σε έντονους ρυθμούς.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναζητεί γυναίκα από το βόρειο τμήμα του Έβρου και ιδανικά από την Ορεστιάδα καθώς τρεις τουλάχιστον θέσεις φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει ήδη.
Πρόκειται για τον Γιάννη Δερμεντζόγλου, τον Πάρη Παπαδάκη και τον Μαργαρίτη Κίρκο. Το τελευταίο διάστημα κοντά στην Ελληνική Λύση είναι και ο νομικός Ηλίας Ηλιακόπουλος, ο οποίος θα αποτελούσε ένα δυνατό όνομα για τον Βελόπουλο, καθώς είναι χρόνια συνδεδεμένος με τον πατριωτικό χώρο και έχει πάρα πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα στον Έβρο και κύκλο επαφών σε κάθε πόλη.
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι αν συμπεριληφθούν τελικά Ηλιακόπουλος, Παπαδάκης και Δερμεντζόγλου το 50% του ψηφοδελτίου θα είναι της δικαιοσύνης, καθώς οι δύο πρώτοι είναι δικηγόροι και ο τελευταίος δικαστικός επιμελητής.

Κι όπως μας λένε από την Ελληνική Λύση και αυτό δεν αλλάζει, οι παλιοί έχουν προτεραιότητα!

Στις τελευταίες εκλογές το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης ήταν το εξής:
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΚΙΡΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ του Δημητρίου
ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ευαγγέλου
ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του Γεωργίου
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΛΥΓΕΡΗ του Γεωργίου