Η επίσκεψη του υφυπουργού παιδείας σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, κλείδωσε όταν έγινε γνωστό ότι η σύγκλητος του ΔΠΘ θα καταλήξει στην αναζήτηση προσωρινής εγκατάστασης της σχολής Ψυχολογίας σε άλλη πόλη του νομού, όπως η Αλεξανδρούπολη έδρα της σχολής όπου ανήκει το τμήμα, αν τελικά δεν ευδοκιμήσει η εγκατάσταση του στην πόλη του Διδυμοτείχου με αδιαπραγμάτευτες τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτεί ξανά το Διδυμότειχο ο υφυπουργός παιδείας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, έχει σκοπό να κλείσει το θέμα της προσωρινής εγκατάστασης τόσο της Ψυχολογίας όσο και της νοσηλευτικής.
Ο χώρος που θα γίνει αυτό δεν έχει γίνει γνωστός, ίσως να μην έχει καν αποφασιστεί κι αυτό σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Πάντως, ακόμη κι αν το θέμα διευθετηθεί για φέτος, αν δεν ξεκινήσουν άμεσα και οι εργασίες για την κατασκευή μόνιμων εγκαταστάσεων των σχολών, για ακόμη μία φορά το Διδυμότειχο θα μείνει πίσω από τις εξελίξεις και θα υπάρχει ανακύκλωση προβλημάτων.