Μέχρι την Πτολεμαΐδα θα ταξιδέψουν η αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Καΐσας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εφαρμογές τηλεθέρμανσης. Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αλεξανδρούπολη, η κα. Ιντζεπελίδου και ο κ. Καΐσας θα κινηθούν με το όχημα με αριθμό ΚΗΙ – 5642 στις 28.6.2021 και 29.6.2021 στην Πτολεμαΐδα, με οδηγό, για υπηρεσιακή συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της Δ.Ε.ΤΗ.Π. κ. Κωνσταντίνο Λάζογλου, σχετικά με εφαρμογές Τηλεθέρμανσης.

Είναι σίγουρο, ότι με τα βήματα που έχουν γίνει στο δήμο Αλεξανδρούπολης τα τελευταία δέκα χρόνια σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας, ότι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θετικά αποτελέσματα που εκτιμάται ότι θα προκύψουν από την επίσκεψη Ιντζεπελίδου και Καΐσα στην Πτολεμαΐδα.
Ο κ. Καΐσας, είναι ο 2ος σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για μία Νέα Πορεία στο δήμο Αλεξανδρούπολης», με επικεφαλής τον Δημήτρη Λαζόπουλο.
Μάλιστα πρόσφατα διαχώρισε τη θέση του με τον Λαζόπουλο, καθώς υπερψήφισε την ίδρυση αναπτυξιακού οργανισμού, θέμα όμως που τελικά δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο.

Σε επιτροπές των δήμων και ενημερώσεις, όπως και σε οργανισμούς και συναντήσεις συμμετέχουν συχνά και μέλη παρατάξεων των δημοτικών συμβουλίων,  απ’ όλες τις παρατάξεις.