Με το κόμμα Τράγκα ο Ουζουνίδης;
Δικαίωση τελικά για τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση Βαγγέλη Μυτιληνό. Ο κ. Μυτιληνός οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα, ύστερα από ένταση που είχε καταθέσει ο υποψήφιος της παράταξής του και πρώην βουλευτής Έβρου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο κ. Ουζουνίδης είχε καταθέσει ένταση ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτος ο κ. Μυτιληνός γιατί είχε ένα χρέος προς τον δήμο, το οποίο αρχικά ήταν 264 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε περίπου τα 510 ευρώ.
Στις 6 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκε η υπόθεση στο τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο με την απόφασή του δικαίωσε τον Βαγγέλη Μυτιληνό, ο οποίος παραμένει δημοτικός σύμβουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτός συμβουλίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Μυτιληνός αναφέρει:
Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της.
Το τριμελές διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης με την Α303/20-9-21 απόφαση του απέρριψε για τυπικούς λόγους την ένσταση του πρώτου επιλαχόντος της παράταξης μας κατά της εκλογής μου και με την οποία ζητούσε την κατάπτωση μου από δημοτικός σύμβουλος και την ανάδειξη του στην θέση μου!!!
Εμείς στην ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!
Είμασταν και θα παραμείνουμε
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ για το καλό του τόπου μας !!!
Θέλω να ευχαριστήσω το δικηγορικό γραφείο του κ.Παρη Παπαδάκη για τις νομικές υπηρεσίες που παρείχε στην υπόθεση μου αυτήν και την ηθική του συμπαράσταση σε όλον αυτόν τον πόλεμο που δέχθηκα μέχρι να λάμψει η αλήθεια καθώς επίσης και όλους αυτούς που με στήριξαν ως αφανείς αλλά και ως φίλοι καρδιακοί.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ όλους από καρδιάς!!!

Να θυμίσουμε ότι την υπόθεση της έντασης Ουζουνίδη είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το thraki Νεα, τον περασμένο Αύγουστο.

Τώρα, όσον αφορά στον Μαρίνο Ουζουνίδη, το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι θα επιχειρήσει και πάλι να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή. Κι επειδή ο Μαρίνος ανήκει στο δεξιό χώρο, δεν αποκλείεται να συμπορευθεί με το κόμμα Τράγκα.