Άκουσε ο Ρωμύλος «κουράστηκα»; 

Όλα ρευστά στις αλλαγές των προσώπων των αντιδημάρχων του δήμου Διδυμοτείχου

Την τράπουλα ανακατεύει ξανά ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, καθώς πλησιάζουν οι μέρες όπου θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους του δήμου.
Ο δήμαρχος έχει κάνει πολλές συναντήσεις, είναι γνωστό όμως ότι ο ίδιος και μόνο ο ίδιος θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.
Στο μεταξύ, όπως έχει αποκαλύψει το thraki Νεα, πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δύο αντιδήμαρχοι θα απομακρυνθούν.
Ο ένας είναι ο αντιδήμαρχος Μεταξάδων Πασχάλης Αδαμάκης και ο άλλος κατά εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα ο Βούλης Μπιλιακάκης.
Βέβαια το θέμα του Μπιλιακάκη είναι ιδιαίτερο, καθώς ο δήμαρχος μπορεί να έχει το «ελεύθερο» και από τον αντιδήμαρχο, καθώς ο ίδιος ο Μπιλιακάκης το έχει αναφέρει σε μεγάλο κύκλο ότι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει.
Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο δήμαρχος να τον πλαισιώσουν στη στήριξη του δήμου, με ένα από αυτά να προέρχεται από την παράταξη Τοκαμάνη, αλλά το αν άκουσε ο ίδιος από συνεργάτη του «κουράστηκα». Αν το άκουσε, θεωρούμε ότι πρέπει να απαλλάξει τον συνεργάτη του δια παντώς κι όχι να τον ξεκουράσει σε μία θέση πχ προέδρου δημοτικού συμβουλίου.
Έτσι δεν είναι δήμαρχε;

Άλλωστε άλλο το κουράστηκα κι άλλο το «είμαι κουρασμένος» που είχε πει πρώην πρωθυπουργός. Μιλάμε για διαφορετικό είδους κούρασης. . .