Αποφασισμένη φαίνεται η ομάδα του ούτε καν κατά δήλωση υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βασίλη Καραβασίλη να διεκδικήσει το δήμο Αλεξανδρούπολης.
Ο Βασίλης Καραβασίλης, μπορεί να αποσύρθηκε, πριν καν δηλώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο, όμως οι άνθρωποι που πίστεψαν στην υποψηφιότητά του, δηλώνουν αποφασισμένοι να βρουν υποψήφιο από τα «σπλάχνα της παράταξης».
Οι λόγοι είναι πολλοί. Καταρχήν δεν καλύπτονται από τους μέχρι τώρα υποψηφίους και σε καμία περίπτωση από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκη.
Επιπλέον θεωρούν ότι η υποψηφιότητα Σταυράκογλου, που ανακοινώθηκε λίγο μετά την απόσυρση Καραβασίλη, μόνο τυχαία δεν είναι, ως προς το χρόνο τουλάχιστον ανακοίνωσης. Αν και πολλά μπορεί να συνδεθούν, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το οποίο να συνδέει εμπράκτως την απόσυρση υποψηφιότητας με την ανακοίνωση υποψηφιότητας. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Την προηγούμενη Τετάρτη, σε συνάντηση που είχαν τα μέλη της πρώην παράταξης, αποφάσισαν να διευρύνουν τις συζητήσεις όσον αφορά στην εξεύρεση επικεφαλής.
Στο πλαίσιο της αναζήτησης νέου / νέας επικεφαλής, έχουν γίνει συζητήσεις για δύο ονόματα. Το ένα αφορά σε ασκούμενη δικηγόρο και το δεύτερο σε πρώην πρόεδρο.
Οι προτάσεις και οι συζητήσεις, δεν αποκλείεται πάντως, να φέρουν εκπλήξεις.
Εντός της εβδομάδας ή το αργότερο εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.