Στην αναβολή του γλεντιού με την Γωγώ Τσαμπά και στο κλαρίνο τον Γιάννη Παπαδημητρίου, προχωράει η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης. Για το γλέντι, είχαν προηγηθεί αντιδράσεις, αλλά και ανακοίνωση της ΤΙΕΔΑ ότι επρόκειτο για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν 2 από 9 μέλη του ΔΣ.

Τι αναφέρει η ΤΙΕΔΑ σε σχετική της ανακοίνωση, για τον αναβολή κι όχι την ακύρωση του γλεντιού, το οποίο θα γίνονταν με σκοπό να ενισχυθούν κοινότητες του δήμου, οι οποίες έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

Το προεδρείο και το διοικητικό συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ, αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης πολιτιστικής εκδήλωσης της 9ης Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη πένθους για τους συμπολίτες μας που χάθηκαν στις φονικές πλημμύρες. Ως μέλη μιας κοινωνίας που χτυπήθηκε πρόσφατα από μια τεράστια φυσική καταστροφή, συμπαραστεκόμαστε με τη σειρά μας και με όση δύναμη διαθέτουμε, στους ανθρώπους των περιοχών που επλήγησαν. Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν. Κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους δοκιμάζονται!

Ανάμεσα στις αντιδράσεις και αυτή του δημοσιογράφου του thraki Νεα Γιάννη Τομαδάκη

Στην Ελλάδα έχουμε 10 νεκρούς και μία δημοτική επιχείρηση διοργανώνει γλέντι με κλαρίνα. Ούτε καν να την αναβάλλουν. Δεν είναι ένας ιδιώτης, δεν είναι ένα μαγαζί που έχει εργαζόμενους, δεν είναι σε μία ξένη χώρα. Στην Αλεξανδρούπολη το κάνει η Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη.
ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ